ČEZ nad zlato a vlast!

Všichni jsme již slyšeli o úžasných lidech co pracují pro parapolicejní jednotky ČEZ. Tato organizace nejspíš dospěla ve své aroganci k názoru, že si může dovolit, to co je ve všech moderních a demokratických státech dovoleno pouze státu. Tato organizace se stalo mocnou z našich daní a je v našem majetku, ale to si nejspíše pánové jako Roman a další neuvěfomují a jejich arogance překonává meze mé trpělivosti a doufám, že nejen mé.

Sice studuju práva na škole, která pro vás většinu má pověst lehké ženy nad 40 let, ale pár zásad jsem si odnesl. Například jedním ze základních principů právního státu a to velmi ale velmi duležitých je výhradní právo na užití donucovacích prostředků státem a státem k tomu pověřených lidí ( tedy omezování osobní svobody, použití zbraně za účelem jiným než obrany, předvolávání k výslechu atp.). Žádné parapolicejní jednotky polostátních firem do tohoto nespadají.

Nebo se chcete dočkat situace kdy si k vám přídou v růžových uniformách pánové z T- mobilu, O2 či jakékoliv větší firmy jenž vás napadne protože jste bud pozdě zaplatili nebo ONI! udělali chybu v administrativě či optravdu neplatíte, a předvolají si vás na 23 hodinu k výslechu do horní dolní ?

Chcete se třást před něčím, co není vytvářeno podle mnoho tisíce let vytvářených principů právního státu jež jsou nyní vyjádřeny v naší Ústavě, Listině práv a svobod jakož i v zákonech?

Skutečně chcete aby vás mohl omezovat na vašich nedotknutelných právech člověk z firmy jejimž jediným smyslem je zisk a větší dividenda pro akcionáře?

NE nastal čas se bránit neb arogance ČEZU překonává všechny soukromé firmy, neb nevšiml sem si že by i vymahači z lichvářskejch půjčoven peněz trénovali na střet s dlužníky jako by se chystali na taliban s al kaidou dohromady a ještě u toho poslouchat plky o strašlivých komandech co kradou proud...

NE mnohem větší zločin než krást elektřinu,či za ni neplatit, je útok na svrchovanou vynucovací moc státu, a to za pomoci kopírování policejních uniforem, vydírání a nošení střelných zbraní na tyto akce a o výcviku ala SAS, GSG9 radši ani nemluvím.

Nebo snad takový výcvik potřebují lidé, kteří nejsou povinni udělat psychotest ani na policistu natož pak na elitního člena zabijáckého komanda určeného k boji s nejnebezpečnějšími teroristy?

Podle zveřejněných záběrů z akcí jsem si jist že by mnoho z těchto mužů ony psychotesty neudělalo...

TOČ to TOČ to !!!! ( nadšeně )

PS: Článek ležel dlouho v archivu jakožto nedobrý a k tématu vyčerpanému, ale neb ani neodstoupilo vedení ČEZu ani se k tomu dostatečně nevyjádřila vláda, ministr vnitra či policie a media toto nechala zapadnout, rozhodl jsem se svou malou kapkou přispět k ochraně toho co považuju za skutečně duležité-

A to jsou principy právního a demokratického státu, které někdo arogantně porušuje!

SKYDREAM

 

Autor: Filip Bohata | pondělí 22.2.2010 18:55 | karma článku: 14,71 | přečteno: 1133x