Filip Bohata

Žumpa jménem Blesk nám vybrala vládu levice?

23. 03. 2010 13:20:21
Tak nám nejkvalitnější deník v zemi naservíroval postupně a hezky sestříhaně výroky pana Topolánka. Jsou to výroky nevhodné pro šéfa politické strany, ale věřím že hodně z nás když promluví v soukromí mimo kamery a jsou následně sestřháni a vystavěni medialní kampani mohou vypadat jako stejní hlupáci...

Nyní nastává situace kdy čestní a spravedliví bez dostatku politického talentu volají po odchodu Topolánka z čela ODS. Pokud se tak stane a Topolánek odejde, bude ODS na začatku volební kampaně hledat nového předsedu... Kdo jím bude horolezec a přítel velké koalice Bém?

Či snad slušnák Sobotka, který na to prostě nemá talent ani energii ? Ne předsedou ted nebude chtít být nikdo, jedině ten jenž by se jím jinak nikdy neměl šanci stát. Onen hrdina následně prohraje volby a uvolní místo štikám, jenž si počkají, až budou po prohraných volbách vypadat jako zachránci. Bitva mezi Bémem, Vodrážkou či Langerem přijde až po volbách, a ti všichni jsou jistě horší než občas neotesaný Topolánek.

At však Topolánek padne nebo ne, to už prakticky jedno. Neloajalita uvnitř strany se vždy projeví ve výsledku voleb.

Právě ona zcela nedomyšlená výzva lidí kolem Sobotky dodala onomu skandálu šanci přežít víkend. Pokud by se udrželi a případně si dali práci a koukli na ona nesestříhaná videa možná by jim došlo, že do voleb se zapomene. Ovšem ted již ne!

Protože Blesk udělal z ničeho aféru těmi nejpodlejšími metodami, tak se můžeme těšit na vládu podporovanou komunisty, ale spíš věřím ve vládu, která obsahuje komunisty, tak jako je tomu v některých krajích... Ano deník, který stojí na lidské závisti a pokrytectví přivede k moci lidi, jenž staví svojí politiku na tom samém.

Stále věřím, že Češi nejsou národem připosraným jenž se dá manipulovat deníkem typu Blesk. Věřím, že budoucnost této země je vám alespon tolik drahá, že se nyní podíváte jak ve skutečnosti onen rozhovor probíhal nesestříhaně a následně se rozhodnete zda přece jen nebyl pro tuto zem nebezpečnější výrok Paroubka o lásce k martanům...

Anebo ne, pojdme kamenovat Topolánka, že ve výsledku řekl že církev pro víru v boha nepotřebujeme, a že to zrovna není nejtolerantnější organizace na světě. No a jaktože z něj dokážeme zároven udělat homofoba, neříká náhodou, že Gustav Slánečka je jeho kamarád? A že to že není politicky nejodvážnější nesouvisí s jeho orientací tak jako nesouvisí to, že premiér Fišer je král ANO, s tím, že je Žid.

Ale ne, lepší je věřit Blesku neb co je psáno to je dáno a pokud to teprve říká bulvár a ukáže nám to pěkně sestříhaně televize...

Autor: Filip Bohata | karma: 34.52 | přečteno: 2068 ×
Poslední články autora