Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Skrytý rasismus v ČR aneb "dobře tomu cikánovi tak"

V novinách a v tv všichni čteme a vidíme virtuální realitu nerasismu v ČR. Zločiny už na Nově nepáchají spoluobčané s tmavou pletí, ale spoluobčané s horších socialních poměrů. Ale všichni víme, neb je nám naznačeno jací. Nevím zda úmyslně či ne, ale vždy když vidím reportáž o tom jak na někoho spadla nepoužívaná hala, kdy probíhali krádeže kovů všichni si zapamatujeme jako svědkyni cikánku ( ne romku ne tak ji většina z vás neříká! )

Chtěl bych někdy natočit reportáž o tom jak tito kazatelé toho co máme a nemáme z novin mluví o romech. Kolik mají romských spolupracovníků. Kolik z nich se jich pokusilo proniknout do komunity. Nic z toho se dle mého názoru neděje. Je nám kázáno, že cikán není rom, že homosexual neni gay atd atd. Jen pro tyto slova možná bude můj článek stažen z blogu neb v dnešni společnosti se nesnažíme dostat k podstatě, plujeme po povrchu problému. Jsme pokrytci.

Dnešní doba nás opět donutila neříkat veřejně co si myslíme. A tak noviny podlehli dojmu , že rasismus zde není. A pokud je tak se to týká jen plešatých hlav na které si všichni ukážeme a řekneme si to je fine, to se nás netýká a pak si povzdechnem jak sou ti cikáni hloupí když si krádežemi surovin shoděj tovární halu na svou hlavu...

Ceny realit nás usvědčují, neb kdo by si do své vilové čtvrti pustil byt i slušné romy? Všichni z nás jistě ne! Naše soukromé rozhovory nás usvědčují. Ano věřím tomu, že v romové páchají procentuelně větší množství kriminality, ale ptám se vás...

Odpovídá tato statistika i v případě vražd? A co týrání dětí, existuje mezi nima případ vzdělaných sektářů co dělají s dětma takové hrůzy? Odpovídá v případě vražd spáchaných mafii ze kterých se mnoho nikdy neobjasní ani nezjistí... prostě sou dotyčné osoby nezvěstné.

Ptám se vás zda tato povrchová kriminalita přece jen není méně závažná něž krádeže bílých límečků.

Kdo nenávídí bíle kvuli Grossovi či Krejčířovi? Krejčíř je pomalu hrdina, všichni se ptáme zda je skutečný zločinec, ale rom upustí kradenou televizi na nohu policisty a má za to XY let za napadení veřejného činitele. Neb kdo půjde svědčit pro špinavou socku? Kdo ji bude hájit a s jakým zaujetím? ( policisté sou na vás vždy dva a mají větší kredit tak si to navzájem dosvědčí)A co za to ten obhájce dostane? Odsudek společnosti... takovej ten tichej... nikdo s ním nebude moc mluvit a ani práce najednou moc mít nebude...

Je naše společnost skutečně tak dokonalá jak si přeji někteří bratři blogeři a novináři?

Ne v naší zemi stejně tak jako na celém světě se koupeme v hromadě s.... a je jen na nás snažit se nejdříve zbavit se skutečně těch duležitých. Protože pokud nám nebudou Grossové a spol rozkrádat miliardy ( nemám důkazy, mám jen dost průzračné indicie, což dle mě na urážku stači na odsouzení soudem ne ). Tak nám nebude vadit, že tamhle "dežo" ukradl měděnej drát. Chudáci s měděnejma drátama mají stejný prostor v tv jako Pitr.

Proč se rozpadá Úřad pro boj s organizovaným zločinem? HMM? Protože ten může zasáhnout i ty jenž si dělaj popularitu na výsledcích policie proti bezdakům, fetákum, romum a jinejm terčům.

Ne ani demokracie není bez hany hledaní společného nepřítele. Jen to politici musí dělat pokrytečtěji a chytřeji.

Proč vidím reportáž o srazu 50 omezenejch nácků? K čemu jim takhle děláte popularitu?? To se jich tak bojíme? Asi ano. A oni to cítí a to jim imponuje. Oni nepřemýšlí logicky. ONi cítí váš strach a tím, že na ně budeme lát v tv jim děláme jen radost. Správný postoj je absolutní občanská i medialní ignorance a ne rozpoutávaní bojů jako to dělaj anarchisti. To je to o co jim jde! To Je vzrušuje! A nejen je, takže jich může být víc a víc.

Umlčte ty jenž vám kalí vaše jezírko vylhané krásy (například já). Pokud si přestaneme malovat svět růžovými barvami možná ho budeme mít šanci zlepšit. Zlepšíme ho skutečným a nikým neomezovaným (sic admini) přemýšlením a psaním a ne rozhaněním srazu 50 hloupých nácků a následnou návštěvou koncertu Daniela Landy, který je přesným vystižením latentního rasismu a patetického vlastenectví velké části naší společnosti!

Autor: Filip Bohata | úterý 15.7.2008 18:06 | karma článku: 20,45 | přečteno: 3531x
  • Další články autora

Filip Bohata

Volte Bureše a příště zvolí za Vás!

Byl jednou jeden velmi úspěšný muž. Dařilo se mu dobře za totality i dnes. Ještě více se mu bude dařit až ho zvolíte.

25.10.2013 v 8:30 | Karma: 19,95 | Přečteno: 504x | Diskuse| Ostatní

Filip Bohata

Novinář! Kat současnosti...

V historii existovalo mnoho způsobů jak mocní likvidovali nepohodlné lidi. Od jednoduchého předání popravčím přes proskripční seznamy až po trhání konmi. Někdy byl popravován nejen provinilec, ale i přibuzní, či dokonce přátelé. Takto se činilo aby panovník, či jiný velmož nebyli ohroženi mstou. Většina těchto likvidací končila smrtí, či alepson dehonestujícím mrzačením. V posledních fázích totality u nás byl objeven sofistikovanější způsob označování za blázny a často i zavírání těchto lidí do blázince...

1.10.2010 v 16:20 | Karma: 17,67 | Přečteno: 1089x | Diskuse| Politika

Filip Bohata

Zamilujte se a zemřete! aneb proč nejednat s Talibanem

Dnes jsem si přečetl, že Taliban ukamenoval mladý pár za zločin, jenž se nazývá láska a to přímo v oblastech "kontrolovaných" jednotkami NATO. Dopustili se tohoto zločinu, protože neuposlechli přikázání svých rodičů koho si mají vzít a scházeli se potajmu a možná se i chytili za ruku. Vždy když si něco takového přečtu, udělá se mi zle...

17.8.2010 v 17:02 | Karma: 23,16 | Přečteno: 1256x | Diskuse| Ostatní

Filip Bohata

Jsem Spartan, fandím fotbalu a nestydím se za to akad. Borovičko!

Vždy jsem si kolegy blogera Borovičky vážil , ale nyní mě svou neinformovanou, arogantní a urážlivou etudou na téma "stupidní fotbal hra primitivů pro primitivy" nadzvedl ze židle. Překvapivě umím psát tudíž se pokusím fotbalu zastat:

2.4.2010 v 17:16 | Karma: 11,77 | Přečteno: 1112x | Diskuse| Ostatní

Filip Bohata

Svatá církev a satan Topolánek

Tímto výrokem se Topolánek neskonale drze otřel o církev nebo snad měl pravdu ? Topolánek "Já myslím, že církev je nástroj moci, křesťanství je filozofický názor." A následně dodal: "V prvotním křesťanství přece žádná církev nebyla. Prvotní křesťanství bylo bez církve. Církev se chopila díky různým prostě liturgickým, díky oblbování mas, díky brainwashingu totálnímu se zmocnili lidí a jejich mozků. A to křesťanství využili pro své... jako mocenský nástroj, ale samotné křesťanství škodlivé přece není."

25.3.2010 v 15:03 | Karma: 15,75 | Přečteno: 1117x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)