Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zločincům chleba a vodu!

Také si myslíte, že se v naší zemi moc jemně zachází s trestanci? Také si myslíte že ten, kdo vám ukradne peněženku si zaslouží useknout ruku ? A co si myslím já?

Ve vězení nejsou jen zločinci které byste tam "vy" skutečně poslali. Ve vězení bude i dívka co naplánuje vraždu svého otce, protože ji otec sexuálně zneužívá. Je správné, že je tato dívka ve vězení, neb nemůže žádný civilizovaný stát otevřeně tolerovat svémoc, ale taktéž nemůžete chtít aby tato dívka žila v řetězech o chlebu a vodě a přes den chodila trhat kámen do kamenolomu.

Také by tam byl pan Mauer pokud by zavraždil toho vůdce sekty Grálu, protože tento "pán" byl hlavou organizovaného mučení jeho dětí... to by ustálo jen málo z nás. Ale stát mu to dovolit nemůže neb posléze by se hranice posouvala a posouvala a bylo by povražděno spousty a spousty podezřelých, ale mezi nimi by bylo i mnoho nevinných... a ty by mstil zase někdo jiný...Vznikla by nám tu krevní msta!

A co ti zlotřilí kapsáři? Zaslouží si přijít o ruku? No nevím, je to hodně nechutný středověký trest, co by byl celému světu k smíchu a hlavně, co byste pak provedli majitelům kampeliček, kteří z vás udělali hlupáky ( neb kdo jiný může věřit 40 proc. úroku ) a za vaše peníze si užívají někde na pláži a vy mezitím celý rok krom tří týdnů chodíte pracovat do práce co vás nebaví, abyste dokonce života nevydělali to, o co jste přišli v dané kampeličce...

No a v neposlední řadě nevinní... Nejlepší film podle csfd.cz je právě o nevinném co utíká z vězení neb byl odsouzen pro vraždu své ženy, na základě hodně kvalitních nepřímých důkazů ( přesto se ankonec ukázalo, že důkazy byly pravdivé, ale on zločin nespáchal . Takových může být hodně a to ještě například vraždy bývají prošetřovány policejní elitou. ( přesto je možné, že například v případu Kájinek nějaká ta pochybnost je ) Soudy taktéž nejsou neomylné, a taktéž věnují zvýšenou pozornost zejména té nejzávažnější trestné činnosti. Už římské právo uznávalo zásadu v pochybnostech osvobod. Neb jeden zavřený nevinný je mnohem větší tragedie než když se trestu vyhnou dva zločinci ( už pro to že ten nevinný může být kdokoliv z nás v takovém případě a jen si to představte ten pocit - a jménem zákona se odsuzuje na 15 let nepodmíněně! )

Taktéž je dobré, že vězni mají důstojné podmínky ve vězeních vzhledem k možnosti vzpour ( Carandiro ). Že se jim nevyplatí utíkat a ani se bouřit neb se mají v rámci možností dobře... ale věřte že nejhorším trestem je právě ona ztráta svobody. Nemohou x let potkat osobu opačného pohlaví. Sou ve společnosti lidí jenž se nedají nazvat zrovna elita. Já vím někteří si zvyknou a dokonce se jim ve vězení líbí, ale věřím, že to jsou výjimky potvrzující pravidlo. Navíc tam může skončit každý z nás ( Tramvaják z Ostravy- nedbalostní trestné činy ), tak nechme vězenství a tresty u nás minimálně tak jak jsou a nevracejme je zpět směr Irán...

Toto je jeden z důvodů proč sem proti obecnému referendu. Lid by vždy volil chléb a vodu pro vězně- snad i bič pro šlapky a ten samý den by za prostitutkou někteří z voličů šli. Lid by hlasoval pro kamenolom pro narkomany a následně by většina voličů zaplula do nejbližší hospody na pivo a cígo. 


Skydream 08

 

Autor: Filip Bohata | čtvrtek 23.10.2008 16:33 | karma článku: 16,59 | přečteno: 1432x
  • Další články autora

Filip Bohata

Volte Bureše a příště zvolí za Vás!

Byl jednou jeden velmi úspěšný muž. Dařilo se mu dobře za totality i dnes. Ještě více se mu bude dařit až ho zvolíte.

25.10.2013 v 8:30 | Karma: 19,95 | Přečteno: 504x | Diskuse| Ostatní

Filip Bohata

Novinář! Kat současnosti...

V historii existovalo mnoho způsobů jak mocní likvidovali nepohodlné lidi. Od jednoduchého předání popravčím přes proskripční seznamy až po trhání konmi. Někdy byl popravován nejen provinilec, ale i přibuzní, či dokonce přátelé. Takto se činilo aby panovník, či jiný velmož nebyli ohroženi mstou. Většina těchto likvidací končila smrtí, či alepson dehonestujícím mrzačením. V posledních fázích totality u nás byl objeven sofistikovanější způsob označování za blázny a často i zavírání těchto lidí do blázince...

1.10.2010 v 16:20 | Karma: 17,67 | Přečteno: 1089x | Diskuse| Politika

Filip Bohata

Zamilujte se a zemřete! aneb proč nejednat s Talibanem

Dnes jsem si přečetl, že Taliban ukamenoval mladý pár za zločin, jenž se nazývá láska a to přímo v oblastech "kontrolovaných" jednotkami NATO. Dopustili se tohoto zločinu, protože neuposlechli přikázání svých rodičů koho si mají vzít a scházeli se potajmu a možná se i chytili za ruku. Vždy když si něco takového přečtu, udělá se mi zle...

17.8.2010 v 17:02 | Karma: 23,16 | Přečteno: 1256x | Diskuse| Ostatní

Filip Bohata

Jsem Spartan, fandím fotbalu a nestydím se za to akad. Borovičko!

Vždy jsem si kolegy blogera Borovičky vážil , ale nyní mě svou neinformovanou, arogantní a urážlivou etudou na téma "stupidní fotbal hra primitivů pro primitivy" nadzvedl ze židle. Překvapivě umím psát tudíž se pokusím fotbalu zastat:

2.4.2010 v 17:16 | Karma: 11,77 | Přečteno: 1112x | Diskuse| Ostatní

Filip Bohata

Svatá církev a satan Topolánek

Tímto výrokem se Topolánek neskonale drze otřel o církev nebo snad měl pravdu ? Topolánek "Já myslím, že církev je nástroj moci, křesťanství je filozofický názor." A následně dodal: "V prvotním křesťanství přece žádná církev nebyla. Prvotní křesťanství bylo bez církve. Církev se chopila díky různým prostě liturgickým, díky oblbování mas, díky brainwashingu totálnímu se zmocnili lidí a jejich mozků. A to křesťanství využili pro své... jako mocenský nástroj, ale samotné křesťanství škodlivé přece není."

25.3.2010 v 15:03 | Karma: 15,75 | Přečteno: 1117x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25,  aktualizováno  14:51

Přímý přenos Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

ANO bylo pro zvýšení věku pro odchod do důchodu, nelíbil se způsob, ukázal zápis

24. dubna 2024  14:43,  aktualizováno  14:48

Aktualizujeme Hrad zveřejnil záznam z jednání o důchodové reformě. Na té se zástupci vlády, ANO a Hradu shodli,...

Hlavní hygienička Svrčinová ve funkci končí. Vláda ji na její žádost odvolala

24. dubna 2024  14:37

Hlavní hygienička ČR Pavla Svrčinová skončí, vláda ji ve středu na její vlastní žádost odvolala,...

Von der Leyenová chválila i Čechy. Za 20 let jste posílili vy i EU, uvedla

24. dubna 2024  14:31

Za začátek nové éry označila šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová vstup deseti východních...

  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)