Zločincům chleba a vodu!

Také si myslíte, že se v naší zemi moc jemně zachází s trestanci? Také si myslíte že ten, kdo vám ukradne peněženku si zaslouží useknout ruku ? A co si myslím já?

Ve vězení nejsou jen zločinci které byste tam "vy" skutečně poslali. Ve vězení bude i dívka co naplánuje vraždu svého otce, protože ji otec sexuálně zneužívá. Je správné, že je tato dívka ve vězení, neb nemůže žádný civilizovaný stát otevřeně tolerovat svémoc, ale taktéž nemůžete chtít aby tato dívka žila v řetězech o chlebu a vodě a přes den chodila trhat kámen do kamenolomu.

Také by tam byl pan Mauer pokud by zavraždil toho vůdce sekty Grálu, protože tento "pán" byl hlavou organizovaného mučení jeho dětí... to by ustálo jen málo z nás. Ale stát mu to dovolit nemůže neb posléze by se hranice posouvala a posouvala a bylo by povražděno spousty a spousty podezřelých, ale mezi nimi by bylo i mnoho nevinných... a ty by mstil zase někdo jiný...Vznikla by nám tu krevní msta!

A co ti zlotřilí kapsáři? Zaslouží si přijít o ruku? No nevím, je to hodně nechutný středověký trest, co by byl celému světu k smíchu a hlavně, co byste pak provedli majitelům kampeliček, kteří z vás udělali hlupáky ( neb kdo jiný může věřit 40 proc. úroku ) a za vaše peníze si užívají někde na pláži a vy mezitím celý rok krom tří týdnů chodíte pracovat do práce co vás nebaví, abyste dokonce života nevydělali to, o co jste přišli v dané kampeličce...

No a v neposlední řadě nevinní... Nejlepší film podle csfd.cz je právě o nevinném co utíká z vězení neb byl odsouzen pro vraždu své ženy, na základě hodně kvalitních nepřímých důkazů ( přesto se ankonec ukázalo, že důkazy byly pravdivé, ale on zločin nespáchal . Takových může být hodně a to ještě například vraždy bývají prošetřovány policejní elitou. ( přesto je možné, že například v případu Kájinek nějaká ta pochybnost je ) Soudy taktéž nejsou neomylné, a taktéž věnují zvýšenou pozornost zejména té nejzávažnější trestné činnosti. Už římské právo uznávalo zásadu v pochybnostech osvobod. Neb jeden zavřený nevinný je mnohem větší tragedie než když se trestu vyhnou dva zločinci ( už pro to že ten nevinný může být kdokoliv z nás v takovém případě a jen si to představte ten pocit - a jménem zákona se odsuzuje na 15 let nepodmíněně! )

Taktéž je dobré, že vězni mají důstojné podmínky ve vězeních vzhledem k možnosti vzpour ( Carandiro ). Že se jim nevyplatí utíkat a ani se bouřit neb se mají v rámci možností dobře... ale věřte že nejhorším trestem je právě ona ztráta svobody. Nemohou x let potkat osobu opačného pohlaví. Sou ve společnosti lidí jenž se nedají nazvat zrovna elita. Já vím někteří si zvyknou a dokonce se jim ve vězení líbí, ale věřím, že to jsou výjimky potvrzující pravidlo. Navíc tam může skončit každý z nás ( Tramvaják z Ostravy- nedbalostní trestné činy ), tak nechme vězenství a tresty u nás minimálně tak jak jsou a nevracejme je zpět směr Irán...

Toto je jeden z důvodů proč sem proti obecnému referendu. Lid by vždy volil chléb a vodu pro vězně- snad i bič pro šlapky a ten samý den by za prostitutkou někteří z voličů šli. Lid by hlasoval pro kamenolom pro narkomany a následně by většina voličů zaplula do nejbližší hospody na pivo a cígo. 


Skydream 08

 

Autor: Filip Bohata | čtvrtek 23.10.2008 16:33 | karma článku: 16,59 | přečteno: 1432x
  • Další články autora

Filip Bohata

Novinář! Kat současnosti...

1.10.2010 v 16:20 | Karma: 17,67

Filip Bohata

Svatá církev a satan Topolánek

25.3.2010 v 15:03 | Karma: 15,75

Filip Bohata

ČEZ nad zlato a vlast!

22.2.2010 v 18:55 | Karma: 14,71

Filip Bohata

Jak se rodí islámští teroristé

9.11.2009 v 9:06 | Karma: 13,91

Filip Bohata

My nejsme děti soudruhu Paroubku!!!

28.5.2009 v 12:47 | Karma: 44,88

Filip Bohata

Středočeský protektor David Rath

22.5.2009 v 13:07 | Karma: 31,41

Filip Bohata

Václav Klaus vazalem Putina?

27.3.2009 v 19:04 | Karma: 24,37

Filip Bohata

Komunismus = Nacismus

8.11.2008 v 20:16 | Karma: 34,45
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)