Filip Bohata

O stupiditě bulváru a jeho radobyseriozních přicmrndávačů ( IDNES )

3. 04. 2009 15:34:37
Tak se nám naši slavní reprezentati byli po zápase opít. A šmírovali je zase ubožáci z Blesk, aby si následně všechna ostatní media na tomto zaparazitovala. Idnes radí nepovolávejte účastníky na další zápas a tim se přidal k parazitujícím krysám z řad českých ( morálka maloměštackého šmíry ) medii.

Blesk nám nafotil některé reprezentanty, co prohrali se Slovenskem, jak pijí do rána. Ano, nikdo z nás, co ted hází kamenem tento pád české reprezentace nezapil. Ano, nikdo z nás a zejména nikdo z moralizujících novinářů ten večer nemluvil se ženou. Všichni sme totiž seděli s hlavou v dlaních a plakali pro své miláčky.

Je jasné, že je lepší takovou porážku zapít a případně se rozptýlit v dámské společnosti ( upozornuju, že z daných fotek není k poznání zda daná dívka je lehká žena, či ne, ta co je s Feninem tak nevypadá... a je sprosté tak označovat ženy, jen proto že se sejdou s reprezetantama... myslím, že oni dost velké skupině žen platit nemusí... mladí, bohatí a úspěšní.... ) než dělat s Radou rozbor utkání...

Kuli tomuto slavnému skandálu si máme ted na co hodit kamenem. Jsme národ, co vypije nejvíce piva na světě, nevím proč by reprezentanti po zápase do sebe taky nějaké nemohli hodit.

Ostatně myslíte, že nedotknutelné legendy českého fotbalu, jako Jan Berger, Kvašnák, či Panenka byli abstinenty, co se štítili podniku kde jsou cítit cigarety?

Blesk nám káže o vzoru pro mládež. Já říkám Blesku ... Drž hubu!

Blesk se odvolává na onen vzor pro mládež, ale když se nějaké dítě přečte jedno jeho číslo tak je jeho mravní vývoj ohrožen víc než pokud vidí nahou ženu.


Učit děti, že chlastat se smí, ale nesmíme být slavní a nechat se u toho vyfotit je učebnící pokryteckého maloměštaka.

Učit děti, že reprezentanti nesměj koketovat v hospodě s dívkama, či snad dokonce spát s prostitutkama ( to není prokázané ale i kdyby to tak bylo tak je to jedno ) a přitom zvyšovat vlastní náklad tím, že v každém čísle vystrčím nějakou duchaplnou slečnu s odhaleným poprsím a přihodím k tomu pár odporných drbů je ještě vyší školou tohodle "házím kamenem neb nejen já sem špatný" umění

Bulvár je jako zloděj, co řve chytte zloděje. Nikdo nikdy v našem národě nečůral na ulici... Ale jen někteří mají to štěstí, že je u toho chce pozorovat celej národ. Není snad stejně neslušné jako čůraní na ulici, fotit u toho někoho bez jeho vědomí?

Sem rád, že fotáci Blesku mají svůj skalp, už méně sem rád že o tom musí psát idnes jako nějaký parazit a ještě si k tomu přidávat nějaké duchaplné úsudky o nezvaní reprezentantů, co se zůčastnili.

Ano pozvěme hráče z české ligy místo nich, ti určitě na pivo nikdy nechodí...

Chodí taky, jen by fotky například Rezka s Kolářem v novinách nikoho nezajímaly a nikomu do toho nic není...

A pane novináři! Nezapomente po tomto svém skvělém článku oslavit své vítězství, či ZAPÍT jahodovým Shakem porážku v Macdonaldu s kolegama mužského pohlaví!

 

PS. Snad abychom si rozuměli. Vinou není to, že b se reprezentanti při zápase nesnažili. Vinen je trenér. Hrát systém Koller bez Kollera je marnost... Řešením není trestat hráče za zapíjení žalu, řešením je vyhodit Radu a jmenovat někoho, kdo někde, kde trénoval měl úspěchy,což se o Radovi říct nedá...

 

 

Autor: Filip Bohata | karma: 20.65 | přečteno: 1473 ×
Poslední články autora