My nejsme děti soudruhu Paroubku!!!

Strhla se bouře emocí vůči jednomu politikovi. Nyní vyjíždí různí politici s řečma o nacistickém jednání. Jsem hluboce uražen představou demokracie v podání toho koho musím nazývat prezidentem.

Prezident, jenž měl vždy strach otevřít hubu, a tak má mindrák ze všech disidentů opravdu nemá pravdu.

Ano včerejší akce byla chybou a nemělo se to stát, ale kdo seje vítr sklízí bouři. A soudruh Paroubek svým komunistickým myšlením onu bouři skutečně zasel. Ochranka jenž odstranuje nejen lidi s vajíčky, ale také lidi převlečené za Martany, příznivci ČSSD co strkají do 18letých dívek, označování mladých lidí s názorem za ovce v žoldu ODS, označování mladých lidí ( tedy studentů vysokých škol- jaká to paralela k roku 1989 ) za děti a ted dokonce za fašisty

Ne chut k diskuzi nám nechybí to ovšem Paroubek ví a jen lže. Ano přednášel i u nás. Po hodinovém extrémně uspávacím projevu o tom jak vše pokazila ODS povolil pár otázek. První od příznivce ( oranžové tričko, dotaz typu na co jste pyšný za poslední rok) na kterou odpovídal deset minut. Pak vždy dvě od ostatních, jimž vyhradil tak dvě bezobsažné věty. Předevčírem byl v Plzni řečnil arogantně o tom, že nemáme argumenty a nediskutujem. Když se o to pár lidí po mítinku pokusilo oznámil jim, že nemá čas a at si to zaříděj na univerzitě. Takhle se skutečně diskutovat nedá a ti jenž vidí svět jasně ví, že on o diskuzi nestojí. On chce šířit své lži a jed ve společnosti a obracet role. Ano zloděj křičí chytte zloděje.

Pokud se ted neozvem, tak co nám zbyde? Budem koukat na výsměšné tváře Paroubka, Ratha a Filipa jak chrochtaj o omezení svobody slova, shrmaždovaní atp?

Budem koukat jak se naše budoucnost utápí v korytech soc.dem.? Budem koukat jak se naše budoucnost utápí v úplatcích pro voliče jako sou třicetikorunové úplatky pana Ratha, navrhované třinácté důchody atd?

Budem koukat na ČT, která bude sloužit straně a pak teprve občanům?

Budem se klanět před ctěnou rodinou pana Kočky, budem věřit, že střílení na křtu knihy dělají normální lidi?

Budem respektovat rozhodnutí soudu pokud tak nečiní hejtman ČSSD a nic mu za to nehrozí? 

Není snad toto všechno mnohem větším ohrožením demokracie než vajíčka, co zesměšní a ušpiní?

Pan Paroubek lže a lže a lže... Nikdo na něj nemůže... Ale lid na který se tak odvolává mu zejména v Praze ukázal jak moc rozdělil společnost. Mladí lidé mají dost tohoto člověka a jasně vycítili, že právě on je vrahem politické kultury v ČR. Ne nejsou to házeči vajíček, ale ten kdo svým povolebním projevem bezprecedentně zaútočil na demokracii. Ten jenž jako premier nechal brutálně zmlátit lidi na Czechtecu. Ten, jenž všechny své nepřátele uráží tím že je uvrhává do něčího žoldu ( novináři, studenti, ostatní odpůrci, policie, soudy, ) a tak užívá klasické stalinistické propagandy. Pokud ti co házejí vajíčka jsou fašisti ( ti by po něm házeli šutry a jeho příznivce zbili- toto označení v nás vybudí další vlnu negativních emocí neb asi o historii víme víc než ČSSD či pan Pecina.), tak on je stalinista.

Ne dokonce nejsme ani tak radikální jak německá levice v sedmdesátých letech,ze které vzešla strašlivá R.A.F. Ne nejsme ani tak daleko jako řecká mládež nedávno... Jsme demokratičtí a demokracii proti bezprecedetním útokům pana Paroubka prostě bránit budeme pískotem, demonstracemi.. a snad to bude stačit neb tuto zemi milujeme a emigrovat nechceme!!

Uražení a ponížení...

Autor: Filip Bohata | čtvrtek 28.5.2009 12:47 | karma článku: 44,88 | přečteno: 6595x
  • Další články autora

Filip Bohata

Novinář! Kat současnosti...

1.10.2010 v 16:20 | Karma: 17,67

Filip Bohata

Svatá církev a satan Topolánek

25.3.2010 v 15:03 | Karma: 15,75

Filip Bohata

ČEZ nad zlato a vlast!

22.2.2010 v 18:55 | Karma: 14,71

Filip Bohata

Jak se rodí islámští teroristé

9.11.2009 v 9:06 | Karma: 13,91

Filip Bohata

Středočeský protektor David Rath

22.5.2009 v 13:07 | Karma: 31,41

Filip Bohata

Václav Klaus vazalem Putina?

27.3.2009 v 19:04 | Karma: 24,37

Filip Bohata

Komunismus = Nacismus

8.11.2008 v 20:16 | Karma: 34,45

Filip Bohata

Zločincům chleba a vodu!

23.10.2008 v 16:33 | Karma: 16,59
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)