Paroubek plus Putin aneb učitelé "demokracie"

27. 07. 2009 15:21:25
Vážení přátelé již víme, co bude další "státnický" krok Jiřího Paroubka po svržení vlády v době českého předsednictví EU. Pokud dovolíme, aby Jiří Paroubek s dalším ultrademokratem Rathem vyhrali volby, tak prvním zahraničním počinem této povedené dvojky bude pozvání Vladimíra Putina. Ano bývalý major KGB a předseda populistické strany Jednotné Rusko bude první zahraniční host vlády tvořené Jiřím Paroubkem s tichou podporou komunistů.

Vím, že jeden z nejmocnějších mužů tohoto světa, je osobou s níž je v diplomatických kruzích nutno jednat dokonce i sem tam ji pozvat na státní návštěvu, ale to neznamená, že to má být návštěva první!

Na první státní návštěvu jezdí, či jsou zváni vrcholní politici celého světa právě k zemím jenž považují za nejužší spojence. Já Putinovské Rusko, které porušuje ve vztahu k nám opakovaně chartu OSN ( zákaz vměšování, zákaz hrozby silou... namíříme na vás rakety s jadernýma hlavicema jestli bude radar... ) za spojence naší země nepovažuju.

A ostatně ani žádné jiné Rusko nikdy naším spojencem nebylo a ani být nemohlo. Politika Ruska má jeden středobod po celou jeho moderní historii. Ovladnutí světa s poruštěním všech porobených je ruským cílem a podle situace se mění jen způsob a metody k dosažení tohoto cíle. Rusko káže vodu a pije víno více než kdokoliv jiný...

Taktéž si nemyslím, že je vhodné si sem na první státní návštěvu pozvat představitele státu, který má zcela jiný pohled na demokracii než my, a i jiný než celá západní Evropa. Jiří Paroubek podporoval právo GL páru na registrované partnerství, měl by se tedy podívat jak s GL zachází Putinova administrativa..

Jiří Paroubek si, ale s Vladimírem Putinem rozumí v jiných věcech, které jsou pro něj mnohem duležitější. Náš pseudosociální demokrat se zhlédl v moci, kterou soustředil Putin. Jiří Paroubek by dle mého názoru, pokud by mohl, okamžitě vyměnil demokracii českého typu za putinovskou demokracii, kde sice existuje něco jako svoboda slova, ale nepohodlní novináři se prostě ztratí, či jsou demonstrativně zavražděni ( Politkovská-psala o Kosovu, Putin se udělal na tvrdém přístupu ke Kosovu, nikdo nikdy nedokáže, že za to mohl Putin, ale jasné je, že se mu to hodilo ostatně byl majorem KGB, tak myslim nemá zase tak moc zábran ) Taktéž si rozumějí v extrémním populismu. I když musím uznat, že ten Paroubkův je o něco inteligentnější asi i s ohledem na cílvou skupinu.

Je možné, že Jiří Paroubek nechce zavádět "demokracii" Putinovského typu ( ač z jeho některých slavných prohlášení rozhodně tento strach vzniká ) , ale to nic nemění na tom, že další jeho spojenec David Rath už zkouší tuto demokracii zavádět ve středočeském kraji. Proč by to neměli chtít zavést pro nás všechny?

Myslíte si, že ve středu Evropy za našeho členství v EU a NATO není toto možné provést?

Pokud jste pravými sociálními demokraty, jenž uznávají zásady demokracie je čas zvážit jestli není vhodné potopit Paroubka v následujících volbách. Paroubek není zhlédnut v soc. dem. západního typu. Imponují mu strany autoritativní jako Jednotné Rusko, strana Baas, a v neposlední řadě Fico a jeho Směr jenž vládne za pomoci vyvrhele Mečiara ( slovenský exputin ) a ultrapopulisty Sloty jenž by nejradši srovnal Budapešt se zemí..

Skydream 09

Ps. Článek měl být zveřejněn, již po Paroubkově prohlášení o pozvání Putina z 26.6., ale nějak sem se k tomu dostal až dnes, snad to má doposud smysl.

Autor: Filip Bohata | pondělí 27.7.2009 15:21 | karma článku: 24.88 | přečteno: 1152x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 18.03 | Přečteno: 229 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 26 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.11 | Přečteno: 284 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.53 | Přečteno: 495 | Diskuse
Počet článků 56 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2641
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...