Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Sunny29

10. 4. 2008 18:09
Jinak 2: Yeback:

Že nemáte rád pravicové voliče, vám samozřejmě nevyčítám, ačkoli jsem jeden (jedna) z nich. Ale o tomhle ta diskuze není, takže bych se s kritikou ODS přesunula na Vašem místě jinam.

0 0
možnosti
YY

Yeback

10. 4. 2008 18:14
Re: Jinak 2: Yeback:

Podívejte se milá dámo, já totiž vím, co za verbež je v ODS. Je to tatáž chamraď, která mě před listopadem 89 vyhrožovala, že musím vstoupit do SSM, jinak nedostuduju.

Diskuze je mimo jiné i o braňových systémech, pokud nemáte nic, čím byste přispěla (jako že evidentně nemáte), uděláte, milá dámo nejlíp, když se půjdete přesunout někam jinam.

0 0
možnosti
DK

Sunny29

10. 4. 2008 18:02
Dotaz na autora:

Tedy já o zbraních nevím téměř nic,

asi že jsem pohlaví ženského, takže to

není v popředí mého zájmu. Souhlasím s tím, že mluvit o komunismu je rozhodně aktuální právě teď, nakonec je tady pár příspěvků, které to potvrzují, rozvádět to nemusím, to už udělali jiní. .

Všimla jsem si, že tady diskutujete pod nickem skydream, což by bylo v pořádku.

Ale prosím Vás, Vy chcete psát články, a přitom se zapojujete do diskuze tak nevybíravým způsobem? Ať už někdo napíše cokoli, Vaše reakce jsou skutečně nevhodné. Vypadá to, že něco napsat umíte, ale budete mít problém s komunikací. Tak se do ní nepouštějte.

0 0
možnosti
S

skydream

10. 4. 2008 18:14
Re: Dotaz na autora:

sunny ... cetla jste celou diskuzi?

kdo s dablem tanciva dablem se stava. jebak mi pise pod kazdym clankem pokazde me urazi. ja nejsem svata pana akelska. ja sem mlady rozhnevany muz a na jebaka nemam naladu tak ho uz po nekolikate zadam aby me neprovokoval a tentokrat tvrdde... nazval me nacistou, blbem mlicnakem , idiotem nevzdelancem chlapcem atd atd... ja druhou tvar umim nastavit jen jednou vice jich nemam.,..

0 0
možnosti
VPB

Jadyk

10. 4. 2008 17:39
Nebudu polemizovat o komunizmu

, ale s tím hodnocením zbraní bych byl opatrnější. U zbraní se totiž berou v potaz i jiné věci. Třeba jestli ona zbraň bude v reálných podmínkách vůbec fungovat. Viz M16 vs. AK47. Víte která ruční palná zbraň je podle odborníků nejlepší zbraní 20tého století?Víte která balistická raketa? Víte, která letounová střela?:-P A mimochodem, pokud budem zlé Rusy považovat stále za komunisty, jak by asi dopadl "fotbalový"zápas 10+1 antiraket vs. 10+1 Topol-M? Můj tip je tak 10:1 pro Rusko. měl jste se raději držet těch chemiček, těm rozumí méně lidí...

0 0
možnosti
S

skydream

10. 4. 2008 17:47
Re: Nebudu polemizovat o komunizmu

tak odbornik pres samopaly je kazdy:-) jasne ze kalach je nejlepsi zbrani v historii automatickych pusek. ovsem automaticka puska sama jeste zadnou valku nevyhrala. viz izraelske valky s arabskymi sousedy. asi kazdy vime kdo dodaval zbrane komu...

0 0
možnosti
YY

Yeback

10. 4. 2008 17:06
O vojeství víš kulové, hochu.

"Car bomba" byl jenom technologický a (velmocenský) demonstrátor. Nic víc a nic míň. Z vojenského hlediska nepoužitelná věc.

V Rusku byly s úspěchem otestovány supesonické křižující střely

dalekého doletu,  schopné nést jednu nebo dvě samostatně naváděné nukleární hlavice. (střely X 90 (Koala) nebo X 101).

(Y)

0 0
možnosti
S

skydream

10. 4. 2008 17:21
Re: O vojeství víš kulové, hochu.

ja mluvim o principu jebáku. pokud takovouto bombu někdo testuje tak je animal jako ty! a ja vim ze fandis bolsevikovi a ze tu otravujes u kazdeho antibol clanku ale zadam te nelez pod me clanky nejsi zde jiz vitan neb tvoje reakce bych si mohl psat sam. si invencni asi jako tsar bomba

0 0
možnosti
D

deravec

10. 4. 2008 16:44
Nemate lepsi tema?

Neprijde Vam rypani v necem , co je uz 20 let pase trochu trapnne? Trochu mi to pripomina, jak se Nemci stale vrtaji ve svych pocitech viny z 2.sv.valky. Doporucuji zabyvat se necim aktualnejsim a potrebnejsim.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)