Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

24. 4. 2008 23:45
Takhle s politic. korektností nebojuj !

Človíčku milej, v tvým profilu uvádíš ža bojuješ proti politické korektnosti... Ale tenhle tvůj text je politiccorrect sama. Uvažuj: Vždyt´ ohrnovat nos nad křestanstvím ( ne tak nad židovstvím a islamem) je tak IN, tak politicky korektní, jako snad žádné jiné téma...

"Bůh je mrtev" ? Tot´ odvaha a politická NE korektnost ? Ale to už říkali jiní , dávno před Tebou: Nietzsche ,Marx, Engels,Freud Lenin, Stalin ...Ale jsi ještě mladý a Zaplat´ Bůh aspoň dumáš nad světem - na rozdíl od Tvých, většinovým Brainwashingem postižených vrstevníků.

Hůl bych nad tebou (ještě) nelámal. Nemusíš číst Bibli - ona se ani nenechá číst jako román, Čti katolický autory (beletrii), jako Graham Greene, Bernanois, Mauriac, Chesterton, Dombraczinski, J.Durych, O. Březina, J.Deml a.j. Mým nejoblíbenějším ale G. Greene ,moc doporučuju zelm. jeho román MOC A SLÁVA ( neplíst s ANSELMEM Grunem - to je sice německý benediktin , ale jsou to trapné), navíc heretické, vyprávěnky pro báby svíčkové.

0 0
možnosti
S

skydream

24. 4. 2008 23:56
Re: Takhle s politic. korektností nebojuj !

tenhle text je bojem meho ja se mým ja... asi mel byt v sekci soukrome... jen sem se potreboval vypsat... nechci najit boha... nepotrebuju ho ale mozna si neco prectu. jsem vam vdecny ze jste si precetl muj text ac kvalitu postrada ale ducha snad ne :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)