Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

blazir1

28. 12. 2008 2:23
VAZNE UZ JSTE TRAPNI KOMOUSCI Z MODREHO PRAVA

TY VASE KARMOVACI SKRIPTY NA CLANKY KDE SE SIJE DO CSSD/PAROUBKA:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti
Q

qetinac

28. 12. 2008 5:32
Re: VAZNE UZ JSTE TRAPNI KOMOUSCI Z MODREHO PRAVA

Trapni jste vy, zastanci Paroubka az do roztrhani tela.Proc neodpovite na otazky bloggera?Podle vasich blabolu jste Paroubka volil, tak nenadavejte bloggerovi za nazor, ale odpovezte na otazky, ktere vam, volicum Paroubka, nastolil.Pokud nemate co rict, jen zvracet, radeji mlcte.

0 0
možnosti
RB

blazir1

28. 12. 2008 12:20
Re: VAZNE UZ JSTE TRAPNI KOMOUSCI Z MODREHO PRAVA

Reagujes na neco jineho, nez o cem byl muj prispevek(cteni ti jeste moc nejde - beru).

Nejsem zastance Paroubka(a uz vubec ne horlivy), a byt ho nemam zrovna v lasce, presto jsem CSSD volil(CSSD netvori a nedela jen Paroubek, to ale modrym deckum hodne pod prahem dospelosti - jako jsi ty a ta smazka co v opojeni skrabe tu na blogu - nevysvetlim). Prispevek byl o trapnem a pruhlednem auto-karmovani, na tomto svazackem(toto slovo ty ignoruj, nevis co znamena) serveru, a to VSECH prispevku, v kterych se kdejake zamindrakovane a mentalne retardovane hovadko(rozumej "nedospely horlivy pubos - cekatel ODS a fanaticky bojovnik proti sockam"), ktere prd zazilo, prd vi, ale za to je presvedceno ze to, a vubec vsechno, vi spravne - napsala mu to prece v brozurce milovana ODS(to je jako zakon!), urazi tu CSSD, tu Paroubka(jeste ze tam je, co, na kom jinem byste si jinak decka lecila mindracky). Je to trapne, a ubohe, nadruhou stranu co cekat od komunistickeho platku pro nezletile blbounky...

0 0
možnosti
MI

Ajetak

28. 12. 2008 19:27
Re: VAZNE UZ JSTE TRAPNI KOMOUSCI Z MODREHO PRAVA

Paroubek CSSD sice nedělá, ale táhne ji tím svým směrem. Řekl bych, že když si strana do čela dosadí lidi jako je Paroubek a Rath, tak to o ní taky něco vypovídá.

A prozradím Vám celkem podstatnou věc: to hulvátsví, které tu předvádíte shazuje akorát jen Vás a Váš názor, který má pak nulovou hodnotu. Lidé, co se řídí rozumem, takhle většinou nejednají.

0 0
možnosti
S

skydream

1. 1. 2009 13:30
Re: VAZNE UZ JSTE TRAPNI KOMOUSCI Z MODREHO PRAVA

vis ubožáku co přes svou zášt nevidi ani na svůj nos... řeknu ti to takhle. kdybys mi tohle někde říkal do očí možná si tě vážím alespon pro tvou odvahu že chceš testovat  zda nevznikne fyzická konfrontace.

nikdo si nic neuatokarmuje a nejsem cekatel na vstup do ods:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)