Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rohatey

18. 4. 2009 13:58
Řešení tohohle problému je prosté

Nestrkat hlavu do písku a zkonstatovat holou skutečnost tedy že islám to je normální hnutí směřující k potlačení našich ústavních práv a velmi a velmi se podobá fašismu, a tady naše zákony a ústavy hovoří jasně, zakázat a trestně stíhat tedy zakázat symboly, ty jejich nacistické svatostánky zbořit a srovnat se zemí.

Potom by mohli tihle hoši udělat jen to co jim nařizuje jejich Korán a prorok a táhnout jinam kde jim nějaký idiot tenhle fašismus o nadřazenosti mohamedánské rasy povolí provozovat.

0 0
možnosti
K

kajcza

18. 4. 2009 16:35
Re: Řešení tohohle problému je prosté

Hnutí potlačující naše ústavní práva? V čem konkrétně potlačuje islám Vaše ústavní práva?? Myslím, že by bylo docela vhodné rozlišovat co se týče islámu na šíity a sunnity, na radikály a umírněné... Ani v křesťaství nemusíme chodit daleko pro příklad, nebo snad považujete Svatou iknvizici za normální? Nejsem zastáncem islámského práva, ale jsem zastáncem svobody vyznání (viz ona zmiňovaná Listina práv a svobod). Srovnání fašismu s islámem mi přijde značně populistické...

0 0
možnosti
PP

Polemik

18. 4. 2009 13:13
Každý žije ve svém kulturním prostředí

Proč se navážet do lidí, žijících v jiných podmínkách, které si vyžádali jiné tradice a způsob života. Islám v posledních stoletích, na rozdíl od křesťanství, se nesnaží vojensky a státotvorně expandovat za svoje přirozené hranice. Tady mají máslo na hlavě mírumilovní křesťané.

Něco jiného je ekonomická migrace. Tito lidé se musí přizpůsobit zemi, do které se přistěhovali.

0 0
možnosti
R

rohatey

18. 4. 2009 13:43
Re: Každý žije ve svém kulturním prostředí

Opravdu úsměvné,  tomuhle se říká vydávat nouzi za ctnost.

Ono těžko dneska vojensky expandovat někam s koníkama a šavlema, když tyhle možnosti ještě byly tak tihle strašili až někde u Vídně :-), kdyby mohámedáni tu vojenskou sílu měli tak to by nám  určitě dobře nebylo, to bychom nejdříve viděli holokaust jaký jsme ještě neviděli tedy sadistické zabíjení, trhání vnitřností  atd. na území Izraele a potom bychom jenom čekali až to dorazí k nám.

Tož ono z nenávisti zbořit dva mrakodrapy v USA, zabít tisíce nevinných lidí to snad není vojenská expanze ?8-o 

0 0
možnosti
A

aksaj

18. 4. 2009 13:00
rada snad...

Předseda vlády Kevin Rudd - Austrálie -Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou.

Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít.

Požádali jste, aby jste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás."

Silně zkráceno omlouvám se.[>-]

0 0
možnosti
RH

retkini

18. 4. 2009 14:05
Re: rada snad...

kdesi jsem to četl. Výborné. Hodí se i pro EU. Akorát se obávám že Francie, Anglie, Holandsko a další jsou nenávratně v (Y).

0 0
možnosti
P

Petra001

18. 4. 2009 12:58
Nadpis pravdivý a obsah pouze bláboly

Jsem křesťanka a už přes rok žiji v Islamském světě-Spojené Arabské Emiráty,Pakistán.K ženám se tu uchavají uctivě,popravdě řečeno mnohem lépe a s větším respektem než v Evropě.

Autorovi článku bych doporučila si nejdřívě něco přečíst než to začnu kritizovat.Korán nehlásá násilí-hlásá mír a toleranci k jiným náboženstvím a rasám.Ano,Jemen a Saudská Arábie nejsou nejlepším příkladem a často ženy utlačují.Ale Saudská Arábie a Jemen nejsou jediné Islámské státy.A nedělají to na základě Koránu-v těchto zemích je často zakázáno ženám číst Korán,jelikož by zjistili, že vše není tak jak jim muži tvrdí.

Karikatua proroka Mohameda:byla jsem na přednášce určené pro muslimy,Sheikh kritizoval jak se Muslimové zachovali,odsoudil vypalování aut a ničení domů.Korán zakazuje nasílí a přikazuje cestu míru a volá po boji slovy a ne skutky.Zákon zakazuje karikatury Koránu a proroka Mohameda.Neplatí to také pro Bibli a Ježíše Krista?On se vlastne o to žádný muslim nepokusil...

Tak kdo koho respektuje víc?

0 0
možnosti
OU

18. 4. 2009 13:12
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
N

nemelem,nemelem

18. 4. 2009 12:28
Šaria.

Co proti ní pořád máte. Mohamed moc dobře věděl, co na ně platí. Vůbec bych doporučoval, aby se muslimové trestali podle šarie. Kdyby arabskému drbanovi hrozilo  za zapálení auta useknutí paznechtu, tak by na to ani nepomyslel.

0 0
možnosti
S

skydream

18. 4. 2009 12:49
Re: Šaria.

já myslím že je nutne se od nich odlišovat jistou kulturností. soudil bych je dle našeho práva zásadně. oni už by na takových naši vězni zapracovali...

0 0
možnosti
RH

retkini

18. 4. 2009 12:20
souhlas a karma

vyjadřovat se ale nebudu, páč by mně mohl mohamedán Jiskal vyhodit do povětří:-)

0 0
možnosti
MP

MarcoBailey

18. 4. 2009 16:17
Re: souhlas a karma

;-DR^

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

18. 4. 2009 12:14
Taky souhlasim s clankem...

...kazdy muslim nemusi byt spatny ale islam sam o sobe je proste zlo!

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

18. 4. 2009 12:05
trhavinový expert Lhoťan

se vzteky kousne do zadku;-DR^

0 0
možnosti
VK

Viky_

18. 4. 2009 12:00
Souhlas

Podepisuju se pod článek.

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

18. 4. 2009 10:09
Až na nepřesnosti

je to skvělý článek. A ty nepřesnosti nemají co dělat s jeho podstatou, kterou je svoboda slova a osobní svoboda každého z nás. Jasná karma! R^

0 0
možnosti
S

skydream

18. 4. 2009 12:21
Re: Až na nepřesnosti

díky za nepřesnosti se omlouvám ovšem plynuly z mého nedokonalého poznání islámu a zejména z toho co mi jeden muslim vysvětloval... víceméně nás vybuzoval k mluvení anglicky uražením křestanství a ježíse... neměl velký úspěch v Praze v ráji ateistu :-)... až posléze mě přestal bavit tak sem pronesl reciprocne neco o mohamedovi a on mi oznamil ze by me za tuto urazku mohl i napadnout...

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)