Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kion123123

17. 4. 2009 15:43
Karma

a teď Filipe, jak tuto situaci řešit-času není nazbyt?!R^

0 0
možnosti
S

skydream

17. 4. 2009 16:03
Re: Karma

bohuzel kdybych to vedel tak to do clanku napisu... resenim primarnim je presvedcit nase priposrana media aby informovala spravedlive a vyvazene a aby kdyz pise o gertu wildersovi a theo van goghovi aby si nechala od cesty sva subjektivni hodnoceni ( ultrapravicovy radikal se zakazem vstupu do G.B. - takhle totiz skatulkovali jejich komunisticti novinarsti predchudci... ) je cas ukazat ze se nebojime ze sme vzdelanejsi, chytrejsi a nase kultura uspesnejsi protoze proc sem chteji kdyz by nebyla... a pokud tu chteji byt musi se naucit jazyk a ucit nase dejiny nasi filozofii a muzou se pak ucit i to sve ale ne ze prijedou zerou davky a chodi do svych skol kde je vedou jejich lide k nenavisti k nam

0 0
možnosti
J

jirkaknop

17. 4. 2009 15:37
Nepochopil jsem k čemu ten článek

směřuje. Svobodu slova evidentně máme , protože svůj názor jste vyjádřil. O tom,že v naší zemi není přijímáno náboženství a zvláště islám , bylo řečeno mnohé. Na druhou stranu je v islámských zemích křesťanství jako menšinové náboženství a u nás islám. Tomu nejde zabránit jedině omezením svobody slova a projevu. Omezíme-li svobodu slova , projevu a náboženství - kam až to může dojít? Takže co má být smysl tohoto článku - zanadávat si? Nebo dát lidi do koncentráků? Spíš bych se zamyslel nad tím,proč někdo alternuje k nějaké víře. A řešil proč mu společnost nemůže nabídnout nic zajímavého.

0 0
možnosti
S

skydream

17. 4. 2009 15:59
Re: Nepochopil jsem k čemu ten článek

článek směřuje k tomu že zatímco muslim smí říkat o křestanství  cokoliv ho napadne.. americane a zide jsou ve skolach islamu sem tam popisovani jako zplozenci dabla... tak zadam aby lide co se proti tomu co se nam nelibi na jejich nabozenstvi v nasi zemi i u nich nebyli skatulkovani jako populiste...zadam aby nadale nebyla zahalovana dila renesancnich umelcu protoze je to urazi... jestli je to urazi at svobodne odejdou domu nebo at to pretrpej me taky urazi zahalene zeny ale urcite je nebudu kamenovat... zadam pravo rikat ze mohamed je pedofil bez toho aby mi hrozili smrti... zadam aby se o tomto problemu mluvilo neb my si rikame my nic ale jak padne zapadni civilizace tak se zhroutime i my...

0 0
možnosti
VH-PM

Velká hlava - pionýr multikulti

17. 4. 2009 15:34
přesně, ale vysvětluj to troubum z iDěsu

R^X

0 0
možnosti
J

jirkaknop

17. 4. 2009 15:38
Re: přesně, ale vysvětluj to troubum z iDěsu

A v čem jsou troubové?

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

17. 4. 2009 15:21
V článku je pravdivá zvláště věta:

"Až nás tu bude dost, demokraticky si zavedeme právo šaría". Ano, je to tak. Z dlouhodobého hlediska má pravdu ne ten, kdo má lepší zákony nebo vyspělejší morálku, ale ten, kdo má víc potomků. Přírodní zákony jsou neúprosné.

0 0
možnosti
VH-PM

Velká hlava - pionýr multikulti

17. 4. 2009 15:38
ANO, ale dokud jich tu nebude dost,

tak tu budem ze všech sil podporovat jejich množení, pokud upozorním na francouzská předměstí, na napadání švédů u nich doma tímhle hnojem s nataženou pařátou, dementní cenzor mi to maže. Asi čeká nějakou multikulturní odměnu od podobně naladěnejch pitomců. Taky stojí za přečtení "díla" místních ručníkářek alias psích samic.

X!!

0 0
možnosti
M

mandy12

17. 4. 2009 15:15
pravda

Jen bych chtela k vasemu clanku doplnit, ze se nedavno tady v Holandsku delal volebni pruzkum, a ten ukazal, ze nejpopulatnejsi strana prave ted je PVV Gerta Wilderse.On je totiz jedinny, kdo rika svuj nazor na muslimy a povazuje je za nebezpeci.Holandani, se najednou ve sve zemi neciti v bezpeci a jsou sikanovani ze strany muslimu.Jak jste uz uvedl, i tady jsou imani, kteri ve svych mesitach hlasaji nenavist k zapadni kulture a jejich mesity jsou financovany z kapes holandanu. Jsou tady mesta jako Gouda atd., kam ridici autobusu odmitaji jezdit, protoze jsou stale napadani a okradani muslimskou mladezi. Vlada proti temto problemum nic nedela, protoze se ani nic delat neda. Okamzite by to bylo oznacovao za diskriminaci.

0 0
možnosti
K

kion123123

17. 4. 2009 15:51
Re: pravda

R^

Jen dodám, že kde je vůle, je i cesta.

Jediné co musíme, je odhodit falešný humanismus,a odstavit od moci bezpáteřné, prodejné, multikulti zrádce!

0 0
možnosti
FF

Frances Farmer

17. 4. 2009 15:00
V podstatě souhlas

Je třeba opravdu na tyhle věci dávat pozor, abychom se jednou sakra nedivili. Dobrý článek.

Až na to, že nemusíme platit IMÁNY, ale IMÁMY. A že nás můžete VYZÝVAT k něčemu (nikoliv vyzívat - to bychom se uzívali - třeba nudou), karma. 

K příspěvku pode mnou - mně teda nepřipadá tak úplně normální sexuální vztah s devítiletým děckem. Ale to je asi podle vkusu každého soudruha, že?

0 0
možnosti
S

skydream

17. 4. 2009 15:02
Re: V podstatě souhlas

dekuju za tu korekci...napravim v clanku

0 0
možnosti

lubossula

17. 4. 2009 14:50
Mily Filipe,

docetl jsem jen do casti, kde je dle vas jakysi prorok me malickosti cizorode viry nazyvan pedofilem. Zkuste brat moralku v souvislosti s dejinnymi, kulturnimi a geografickymi skutecnostmi. Dodnes je v ruznych castech indie obvykle, ze se holky vdavaji velmi brzy, 13 leta je tam povazovana za starou pannu. A to ani ne tak proto, ze by tamni muzi trpeli pedofilii. Ale proste v techto koncinach drive divky dospivaji a take drive umiraji, a to podstatne.... Myslim, ze nemate pravo si osobovat roli moralniho soudce veci, ktere se staly pred nekolika tisici lety. Vzdyt i ve vatikanu muzete beztrestne soulozit 12 letou, ve Spanelsku od 13 let a treba v Chile az od 20. Jsou tyto staty moralnejsi nez my, nebo zkazenejsi? Nikoliv, jsou proste v tomto jini a je normalni to respektovat. 

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

17. 4. 2009 14:38
Trochu tomu chybí vyváženost

Je názor muslimů stejně dobrý jako náš? Můžou si ve své zemi zařídit věci podle sebe nebo ne? 8-o

My jim říkáme, jak mají zacházet se ženami, oni nám říkají, jaké karikatury nemají vycházet v našich novinách. Oni jsou z našich zásahů do jejich civilizace možná ještě více rozhořčeni, než my z jejich zásahů do civilizace naší. :-P

Já jsem pro omezení konfliktních činů z obou stran. Měla by existovat hranice ve vzájemném ovlivňování, která by měla být nepřekročitelná. jinak míříme k celosvětovému konfliktu. :-/

0 0
možnosti
VP

krajinář

17. 4. 2009 14:24
bohužel

Bohužel tomuto appeasementu přizvukují i křesťanské církve. Na druhou stranu islám je pro nás zatím dobrý v tom, že potlačuje do určité míry vzdělanost (islámské školy, omezování vzdělání žen) a tím konkurenceschopnost těchto států, které tak musí vyspělé technologie nakupovat, protože zatím jejich inteligenční kapacita je malá. Zajímavé jej jejich pokrytectví- Amerika je pro ně satanem, ale produkty Microsoftu pro ně dílem satanovým nejsou, tak tyto vymoženosti proti nám čile využívají. Ač většinou ateisté, naše kultura je křesťanská a doufám, že křesťanská zůstane a že civilizace vzešlá z křesťanství si to včas uvědomí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)