Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

27. 7. 2009 19:49
Záhadná rusofobie

Vždyť Rusko snad nikdy nebylo nepřítelem českého státu (pokud někdo není stoupencem Rakousko-Uherska nebo protektorátu). Naopak se významně podílelo na porážce Hitlera. Takže za tím asi bude přirozený pravičácký pud hledat si nepřítele.

0 0
možnosti

Linde CZ

27. 7. 2009 23:49
Re: Záhadná rusofobie

No, nepritelem... tech 21 let bratrske pomoci si ovsem mohli odpustit ;-D

0 0
možnosti

standa z Ostravy

27. 7. 2009 17:07
Ještě vám tam chybí.......

........ že je podle vás zcela správně, že si v sousedním Polsku nainstalují Američané rakety. Ale přesto vám vadí rakety Ruské na jejich území, které měli být reakcí na ty Polské. Na to notně musí být snaha vidět věci v méně reálném světle. Jinak si to numím vysvětlit.

Jsem rád, že je realizace toho zamýšleného štítu v chladničce, jak naznačil Schwarzenber. I když kníže o ně v dopise doslova prosil. Nevím, proč se v takových článcích neobjeví i druhá strana mince? Tak je taková, že se někteří snaží docílit vztahy s Ruskem na absolutní bod nula. A takovou snahou byl i dopis, který podepsal Havel a Schwarzenberg.

0 0
možnosti

skydream

28. 7. 2009 6:32
Re: Ještě vám tam chybí.......

jo raketa co muze byt smysluplne pouzita jen jako obranna reakce neni na nikoho namirena ...proste je to jako by nekdo povazoval za spravedlivy duvod aby na nas nekdo miril samopalem za to ze nosime neprustrelnou vestu kuli vsem lidem.. ale jen jeden kterej nas chce mit nahe aby nas mohl komandovat by si to vzal k srdci..

0 0
možnosti

cara7

27. 7. 2009 15:30
Taky

 z manipulovanej?Klausík od Putina dostává vyznamenání!:-)To tě zřejmě nevadí ,že!Ale do socanů si rejpnout,aby byla karma to jo!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)