Filip Bohata

Nejstrašnější obžaloba komunismu!

9. 04. 2008 22:55:41
Vznáším tu nejstrašnější obžalobu jakou jen proti nějakému ismu lze vznést. Věřím, že tato obžaloba poslouži k tomu abychom si uvědomili, že komunismus je stejně zrudný jako další odporný ismus a to nacismus. Věřím, že tato obžaloba bude jednou z mnoha kapek, která tento ismus definitivně odvrhne do nejstrašnějších pekel. Nepřeji si aby komunisté upřímně věřící putovali tamtéž. Přeji si aby otevřeli oči a pomohli nám pohřbít toto odporné dědictví Stalina, Maa, Pol Pota,Caucesca, Gottwalda a dalších odporných diktátorských zrůd, co vraždili se slovem komunismus na rtech!

Josef Stalin kdysi řekl, že smrt jednoho je vražda, ale smrt tisíců je statistika. Bohužel je v tomto zrůdném citátu dost pravdy. Nebudu vás tedy zatěžovat statistikama, ty nechám vědcům. Přesvědčím vás doufám jinak. Nikdo skutečně slušny, se smyslem pro etiku, po skutečném přečtení tohoto článku se snad nebude moci hlásit k ideologii jejiž principem je potlačování všech skupin obyvatelstva krom dělnické třídy ( a i z té může přežívat jen ti, co drží hubu a krok ) Však oni ti slavní komunisté ve své poslední nejdekadentnější podobě i tleskali do rytmu. ( traduje se, že v sovětském svazu přijel komunista na vesnici a nechal lidi tleskat po projevu a lide vedeli, ze kdo prvni prestane tleskat tak pujde do gulagu neb veri komunismu nejmene z vesnice!- viz Solzenicin - Souostroví Gulag.

Slavné básnířce Anně Achmatovové také přišli na kobylku podle svých zrůdných metod. Nikdo v dějinách nebyl tak vynalézavý v šíření nenávisti a vydírání obyvatelstva. Je nepsaným pravidlem , že rodina neplatí za hříchy svého člena. Neb princip kolektivní viny je překonaný už několik tisíc let!

Ano komunisté Anně Achmatovové popravili syna a manžela a její poezie poté zvážněla...dovedete si představit, co je to za pocit pro ženu, které vezmou dvě nejbližší osoby? Víte, co to je přijít o syna jen pro to, že nepískal po větru? Či dokonce proto, že matka nepískala po větru?

Proč se lidé za komunismu báli říct svůj názor? Protože byli rukojmími tohoto režimu nejen oni, ale také jejich rodiny! Kdo pak mohl mít odvahu promluvit, když by pak celá rodina šla pracovat do krematoria či kopat kanály. Nestydte se změnit názor a přestante obhajovat něco, co vás tak zrůdně využilo a zneužilo!

A co teprve nekonečný zločin komunistů proti charakteru venkova. Jejich nenávist k jejich potencionálním přátelům rolníkům. Celé rodiny pracující po generace ve své vesnici na své půdě toto museli opustit. Zcela se vytratilo něco, co se nazývá láska k půdě. Komunisté byli horšími nepřáteli rolníků než ten nejhorši feudální pán. Komunisté podobně jako nacisté si našli svého žida, pro komunisty byl tento ventil nenávisti kulak!

Komunisté byli otrokáři, neb každý musel být zaměstnán, jinak šel do vězení. Nebylo zde právo na svobodnou volbu, a to už vůbec nemluvím o tom, že ani výběr povolání nebyl svobodný. Všichni jste byli otroky svého státu! Nic víc nic mín. Jen k někomu se milostivý pán - stát socialistický choval lépe, ale přesto to byli stále otroci.

Komunisté zničili původní elity, které měli na triku mnoho hříchů, ale nahradili je novými mnohem strašnějšími. Bude trvat mnoho let než se společnost vyléčí ze zkaženosti komunismu. Principem komunismu je , že neexistuje soukormý majetek a všichni maj stejné h...

Ale právě to co lidem berete toho si nejvíce váží. A proto nyní bohužel dominuje v části společnosti představa, že majetek je nevyšší mravní hodnota.

Také nás komunisté naučili, že úspěch je podezřelý. Takže lidé co něco dokáží nesmí být odměněni a předstrkávali nám místo držitelů Nobelovy ceny úderníky, kteří pracovali na 1052 procent a podobné ubohosti.

V komunismu prakticky není možná inovace neb pokud někdo inovuje, plán se nedá plnit na 1052 procent ale dočasně jen na 30 procent. Plánované hospodářství nesloužilo ku prospěchu obyvatesltva, ale k tomu aby se lidem dalo jen to nejnutnější spotřební zboží a zbytek průmyslových i lidských kapacit se mohl věnovat zbrojení. Naše země byla za komunismu v jedné věci pozoruhodná. Byli jsme sedmí největší výrobci zbraní na světě. Tyto zbraně doted prolevají krev tisíců a tisíců lidí.

Ovšem to není nic proti tomu, že komunisté nebyli ani natolik odvážní aby věřili svým druhům ve zbrani. Který jiný režim povraždil tolik svých vlastních pohunků?

Možná, že původní komunismus nebyl takto zrůdný, ale tak jak se dnes zachoval v myslích současných komunistů je odkazem Stalina. Tento člověk byl paranoidní blázen, který tak jako hitler vraždil příslušníky národů jež mu nebyli po chuti. Něco jako planovaný hladomor na Ukrajině. Ukrajinci vítali německé tanky s radostí v očích - bohužel nevěděli, že přijel Satanův bratr , neskutečný teror v Gruzii v rodišti tohoto "Rusa" se dá nalézt právě jen u Hitlera. Tento zločinec zasadil obrovskou ránu nejen úžasné Ruské kultuře. On svou nenávistí a paranoiou nakazil miliony lidí po celém světě!

Člověk jenž nikdy nepoznal lásku a proto žil v nenávisti ( svého syna nechal v německém zajetí- "zrádce", jeho manželka spáchala sebevraždu a jeho dcera utekla do USA ) k nám již nesmí promlouvat ze záhrobí ústy současných komunistů.

Pošleme komunismus tam kam patří do prodadliště dějin za svým tvůrcem, který pokud by bylo peklo by měl žít životem obyčejného člověka pod jhem této strašlivé ideologie!

Je naší etickou povinností nikdy nezapomenout a nikdy nedopustit aby se tyto nenávistí živené zrůdy vrátili k moci.

Ps : Je volbou kažého jak se postaví k další strašlivé chybě a to olympiadě v Číně. Pokud bych já byl sportovcem, nikdy bych nešel za Českou vlajkou v zahajovacím ceremonialu a naopak bych věnoval všechny síly abych zvítězil ve sportovních soutěžích neb Čína, tak jako každá filozoficky primitivní diktatura bude počítat medaile, co získá Čínan a ne ten jeden konkretní sportovec a následně je využije k sebepropagandě!

Ostatně to, že pochoden bude nesena Tibetem je tak nehorázný výsměch hodný těchto zločinců , že mi do očí vnikají slzy a proto nyní končím...

pokračování

dodatek 10.4.08: Namnožili se tu otázky typu proč tento článek... protože jsou i tací jako pan Rokytka ( komunismus byla a je a bude zlatým věkem lidstva či jak to tam má ) , diskuter jebák a další...

 

Autor: Filip Bohata | karma: 28.05 | přečteno: 2221 ×
Poslední články autora